مقدمهای بر مدیریت مالی و تجزیه و تحلیل
علم مالیه استفاده از اصول و مفاهیم اقتصادی در تصمیم گیری و حل مشکلات است. دایره علم مالیه میتواند به 3 دسته طبقه بندی شود: مدیریت مالی، سرمایه گذاری، نهادهای مالی
مدیریت مالی: که مدیریت مالی شرکتها (Corporate finance) یا مدیریت مالی تجاری (business finance) نیز نامیده میشود. اصولاً با تصمیم گیریهای مالی در مسائل تجاری سرو کار دارد. تصمیمات مدیریت مالی شامل حفظ تراز نقدی، گسترش حسابها، بکار گیری سایر موسسات، قرض کردن از بانک و صدور سهام و اوراق بهادار است.
سرمایه گذاریها: این بخش از علم مالیه بر روی وضعیت بازارهای مالی و تعیین قیمت اوراق بهادار تمرکز دراد. وظایف مدیران سرمایه گذاری ممکن است شامل قیمت گذاری بر سهام عادی، انتخاب اوراق بهادار برای وجوه بازنشستگی یا ارزیابی عملکرد اوراق دارایی میباشد.
نهادهای مالی: این بخش از علم مالیه با بانک و سایر موسساتی که وظیفه جمع کردن منابع مالی و سایر مصرف کنندگان مالی را با هم در یکجا دارند را شامل میشود. برای مثال مدیر بانکی ممکن است تصمیماتی درباره دادن وام، حفظ تراز نقدی، تعیین مقدار بهره برای وامها همچنین شیوه برخورد با مقررات بگیرد.
بخش خاصی از مدیریت مالی مهم نیست بلکه اهمیت دارد شرایط تجاری و کاری است که باعث میشوداز هر یک از تئوریها یا ابزارهای مالی اتخاذ شود مکن است شامل سرمایه گذاری (استفاده از سرمایه) تامین اعتبار (افزایش سرمایه) میشود.
مدیرانی که هر یک از این زمینهها فعالیت میکنند دارای زمینه اطلاعات مالی یکسان هستند. در این کتاب ما شما را با این دانش مشترک آشنا میکنیم و نشان میدهیم که چگونه در تصمیم گیریهای مالی از این دانش استفاده میکنیم.
علی رغم تاکید این کتاب بررسی مدیریت مالی اصول اصلی و ابزار مورد استفاده آن در زمینه سرمایه گذاری و نهادهای مالی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. در این قسمت مقدماتی ما به نوع تصمیماتی که مدیران مالی میگیرند و نقش تجزیه و تحلیلهای مالی، حالتهای مختلف مالکیتهای تجاری و کاری و اهداف تصمیمات مدیران توجه میکنیم. در نهایت ما رابطه بین مدیران و صاحبان شرکتها را توضیح خواهیم داد.
مدیریت مالی
مدیریت مالی در برگیرنده مختلف تصمیم گیریها میشود. ما میتوانیم این تصمیم گیریها را به 3 دسته اصلی…
- فهرست مطالب و مندرجات
- مقدمهای بر مدیریت مالی و تجزیه و تحلیل.. 3
- مدیریت مالی.. 4
- تجزیه و تحلیلهای مالی.. 5
- انواع واحدهای تجاری.. 6
- تک مالکیتی.. 6
- شرکت تضامنی (مشارکتی). 7
- شرکتهای سهامی.. 8
- اشکال دیگر واحدهای تجاری.. 11
- شرکتهای مشارکتی خاص…. 11
- جمع بندی.. 13
- اهداف مدیریت مالی.. 14
- قیمت سهام و بازار کارآمد: 18
قسمتهایی از این مقاله حذف شده و نسخه کامل آن فقط در فایلهای word و Pdf قابل دانلود است.
لطفا برای دریافت نسخه کامل این مقاله فایلهای word و pdf را دانلود نمائید.
با خرید این محصول فایل word و PDF مربوط به این مقاله را دریافت خواهید کرد.
لینک دانلود بیدرنگ پس از پرداخت نمایش داده شده و فایل فشرده مربوط به این مقاله آماده دانلود خواهد بود.
تعداد صفحات: 27 صفحه | حجم فایل: کمتر از 1 مگابایت | فونت استفاده شده: B Zar | به همراه صفحه اول
رمز فایل فشرده: www.4goush.net