ورزش یوگا
لغت «یوگا» بمعنای «اتحاد» است. یوگا شکلی از ورزش میباشد که بر پایه اعتقادی بنـا شـده اسـت کـه بـدن و تنـفـس ارتـبـاط تـنـگاتنگی با ذهن و فکر دارند. با کنترل تنفس و نـگاه داشـتـن بدن در وضعیتهای ثابت یا همان «آساناس» یوگا ایجاد توازن (هارمونی) میکند. بهرحال یوگا سحر و جادو نیست. یوگیها (اساتید یـوگـا) قادر به ناپـدیـد شدن و یا بـلـنـد شـدن از روی سـطح زمـیـن نیستنـد. امـا آنها میتوانند کارهای غیر عادی و شـگفت آور مـتـعـددی هـمچـون نـگاهـداشتن نفسهایشان برای سـاعـتـها و یـا کند کردن ضربان قلبشان به منظور تقلید حالت مرگ، انجام دهند.
تاریخچه یوگا
تاریخچه یوگا به گفته تاریخ نویسان به دو تا هشت هزار سال پیش بر میگردد. این ورزش عرفانی-جسمیاصلا« در کشور هندوستان ابداع شده است. گفته میشود که گروهی از هندویان که به نام یوگیها (Yogis) شناخته میشدند برای عبادت و نماز به جنگلها و دشتها میرفتند تا در خلوت و تنهایی به تفکر و عبادت خود بپردازند.
آنها برای عبادت و تمرکز بیشتر حرکات خاصی را انجام میدادند تا شرایط بدنی آنها نیز جهت چابکی و آسایش، آماده تر شود. گفته میشود که این افراد این تمرینات را از حیوانات الهام گرفته بودند. چون آنها مدت زیادی در چنگلها بودند، حرکات حیوانات را در نظر میگرفتند و میدیدند که حیوانات بعد از اینکه از خواب بیدار میشوند، چه حرکاتی را برای گرم و چابک کردن بدن خود انجام میدادند.
Yoga
با تقلید حرکات حیوانات آنها تمرینات و حرکاتی را برای خود ابداع کردند که در حین انجام این حرکات به کار اصلی خود یعنی دعا و عبادت نیز میپرداختند. آنها برای قالب کلی تمرینات خود نامهایی (بسته به کارایی شان) نظیر »آسانا« و »نیاما” گذاشتند. و برای هر تمرین نیز نامیرا انتخاب کردند که از آن الهام گرفته بودند. برای مثال تمرین، خرگوش، مار و…
با انجام این تمرینات به طور منظم، یوگیها دریافتند که انرژیشان بسیار تقویت شده است. همچنین آنها فهمیدند که قدرت فکریشان بالا رفته و قابلیت تمرکزشان چند برابر شده است.
امروزه تمرینات یوگا به عنوان تمرینات ورزشی روزانه توسط میلیونها نفر (از کودکان گرفته تا پیرسالان) انجام میشود. این ورزش در اکثر کشورهای جهان محبوبیت خاصی دارد و از نظر علمیو روحانی نیز مورد تایید…
- فهرست مطالب و مندرجات
- ورزش یوگا 3
- تاریخچه یوگا 3
- Yoga. 3
- فواید و خواص یوگا 4
- تفکر مثبت و مدیتیشن تعمق (مدیتیشن) 5
- چه کاری، چه زمانی و کجا انجام دهیم؟. 5
- حرکت آفتابی.. 6
- حرکت کابلر (پروانه ای) 7
- حرکت قوسی (جهت انعطاف پذیری ستون فقرات و تسکین کمر درد) 7
- حرکت پل.. 8
- حرکت کبری.. 8
- شخصیتهای نامدار یوگا 9
- فواید یوگا برای تندرستی.. 9
- ضعف عصبی.. 9
- منابع و مآخذ. 9
قسمتهایی از این مقاله حذف شده و نسخه کامل آن فقط در فایلهای word و Pdf قابل دانلود است.
لطفا برای دریافت نسخه کامل این مقاله فایلهای word و pdf را دانلود نمائید.
با خرید این محصول فایل word و PDF مربوط به این مقاله را دریافت خواهید کرد.
لینک دانلود بیدرنگ پس از پرداخت نمایش داده شده و فایل فشرده مربوط به این مقاله آماده دانلود خواهد بود.
تعداد صفحات: 9 صفحه | حجم فایل: کمتر از 1 مگابایت | فونت استفاده شده: B Zar | به همراه صفحه اول
رمز فایل فشرده: www.4goush.net