راستگویی و صداقت
صداقت و راستگویی راهی بسوی شادکامی
اگر کسی بتواند به صداقت روی آورد خود را از رنجهای گرانی نجات داده، چرا که عامل ایجاد بیشتر رنج ها، دروغ و ریا است.
دروغگویی و عدم رعایت صداقت یکی از موانع مهم در برابر شادی و رسیدن به موفقیت در زندگی به شمار میرود. میتوانید خودتان امتحان کنید تا به عینه منظور مرا درک نمایید: دفعه آینده که تصمیم گرفتید به تماشای تلویزیون بنشینید و برنامه کمدی، درام، و یا سریال خانوادگی مورد علاقه خود را نگاه کنید، اندکی توجه خود را افزایش دهید، به خوبی درک خواهید کرد که تمام مشکلات موجود در فیلم، از رفتار کسی نشئت میگیرد که اصل صداقت را رعایت نمیکند، چندان فرقی نمیکند که دروغ او از سر غفلت باشد، یک دروغ کوچک بوده و یا اصلاً یک دروغ بزرگ و غیر قابل بخشش باشد. فقط به دروغ و عواقب دردناکی که میتواند در بر داشته باشد دقت کنید. من خودم زمانیکه تصمیم گرفتم ذهن خود را بر روی دروغهای گاه و بیگاه و نتایج آن متمرکز کنم، واقعا شگفت زده شدم. در نهایت به این نتیجه رسیدم که اگر دروغ و ریا وجود نداشت هیچ داستان درامیهم خلق نمیشد!
شاید قبلاً همیشه تصور میکردم که انسان صادقی هستم و بر اساس استانداردهای اجتماعی میتوانستم بگویم که به طور تقریبی دروغگو نیستم. اما معنایی که جامعه از صداقت ارائه میدهد با آنچه شما در ذهن خود از آن ساخته اید، دو تعریف کاملا متفاوت هستند. ما به طور سیستماتیک همواره سعی میکنیم تا دروغ و دروغ گویی را بالاخره به هر نحوی که شده در فرهنگ خود بگنجانیم. گاهی اوقات آنقدر به دروغگویی خو میگیرم که اصلاً متوجه نمیشویم در حال دروغ گفتن هستیم. صداقت یعنی حقیقت، حقیقت محض، حقیقت و نه جز آن. از نظر جامعه شناسی فقط زمانی ملزم به بازگو کردن حقیقت هستیم که…
با گفتههای خود موجبات ناراحتی دیگران را فراهم نیاوریم
باعث ایجاد تعارض روحی روانی و درگیری میان افراد نشویم
شخصیتمان بد جلوه نکند
من قصد ندارم در مورد دروغهای بزرگ صحبت کنم، بلکه منظورم همین دروغهای همیشگی و پایدار هستند، که دائما با نام دروغ مصلحتی و یا دروغهای ناچیز و از سر غفلت از آنها استفاده میکنیم و تبدیل به جزء جدا نشدنی زندگی روزمره همه ما شدهاند. من خودم هم یک زمانی نمیتوانستم نام دروغ بر روی این ناراستیها و…
- فهرست مطالب و مندرجات
- صداقت و راستگویی راهی بسوی شادکامی.. 3
- شخصیتمان بد جلوه نکند. 4
- نیتی که در ورای صداقت وجود دارد. 5
- صداقت و راستگویی.. 6
- دیدگاه اسلام. 6
- آثار راستگویی.. 7
- منابع و مآخذ. 9
قسمتهایی از این مقاله حذف شده و نسخه کامل آن فقط در فایلهای word و Pdf قابل دانلود است.
لطفا برای دریافت نسخه کامل این مقاله فایلهای word و pdf را دانلود نمائید.
با خرید این محصول فایل word و PDF مربوط به این مقاله را دریافت خواهید کرد.
لینک دانلود بیدرنگ پس از پرداخت نمایش داده شده و فایل فشرده مربوط به این مقاله آماده دانلود خواهد بود.
تعداد صفحات: 9 صفحه | حجم فایل: کمتر از 1 مگابایت | فونت استفاده شده: B Zar | به همراه صفحه اول
رمز فایل فشرده: www.4goush.net