مانیتور (مونیتور) چیست؟!
دانلود تحقیق مانیتور یا مونیتور چیست
مانیتور تنوع انواع نمایشگرهای مورد استفاده در جامعه از ابتدای هزاره سوم رو به فزونی داشته و هماکنون در حوزههای مختلف با تکنولوژیهای متفاوت مورد استفاده قرار گرفته است. بهعنوان مثال در نمایشگرهای کامپیوتر دو تکنولوژی LCD و CRT مورد استفاده قرار گرفتهاند. تکنولوژی LCD خود شامل چند زیرگروه کاربردی مانند TN، IPS، MVP، S0IPS و PVA است که TN در اغلب نمایشگرهای کریستالمایع مورد استفاده دارد.
PVA تکنولوژی انحصاری Samsung است که از MVA گرتهبرداری شده و مورد استفاده قرار گرفته است . CRT نفسهای آخر را شماره میکند و بهزودی تولید آن در تمام خطوط تولید متوقف خواهد شد. در حوزه تولید ویدئوپروژکتورها نیز سه تکنولوژی LCD، DLP و LCoS مورد استفاده هستند. تلویزیونهای بزرگ مورد استفاده در منازل و مکانهای عمومینیز از تکنولوژی Plasma و LCD بهره میبرند. استفاده از تکنولوژیهای جدید مانند OLED در نمایشگرهای کوچک آغاز شده است. موارد دیگری مانند FED و SED نیز وجود دارد که در مرحله تحقیقات بهسر میبرند.
نکته مشترک تمام تکنولوژیهای جدید تصویری پشتیبانی از صفحات نمایش تخت (Flat) است. این تکنولوژیها برای تولید تلویزیونهای بزرگه نمایشگرهای کامپیوتر و نمایشگرهای رادار مورد استفاده در سیستمهای کنترل محیط و بیشتر توسط سازمانهای نظامیمورد استفاده هستند. هر یک از تکنولوژیهای نام برده شده قابلیتها و محدودیتهایی بههمراه دارند. محدودیت اندازه نمایشگر، امکان مشاهده تصویر در نور، مصرف انرژی، عمر دستگاه، هزینه تولید و کیفیت نهایی تصاویر نمایش داده شده مشخص خواهد کرد که کدام تکنولوژی قابلیت تولید و عرضه خواهد داشت.
پویش تصاویر
تصویر متحرکی که روی نمایشگر کامپیوتر یا تلویزیون مشاهده میکنید، از دو شیوه Interlaced و Progressive استفاده میکند. Interlaced Scan در اوایل سال 1920 میلادی تعریف و تا سال 1970 تنها شیوه مورد استفاده در تلویزیونها بود. افزایش کیفیت تصاویر و گسترش نمایشگرهای کامپیوترها موجب شد تا شیوه Progressive بهعنوان شیوه جدید تعریف شود. در حال حاضر تکنولوژی LCD، DLP و تلویزیونهای Plasma که به PDP شهرت دارند، فقط از شیوه پویش Progressive استفاده میکنند.
- فهرست مطالب
- پویش تصاویر. 3
- Interlaced Scan. 4
- Progressive Scan. 5
- Brightness. 5
- Contrast ratio. 6
- نسبت تصویر. 7
- منابع و مآخذ. 7
قسمتهایی از این مقاله حذف شده و نسخه کامل آن فقط در فایلهای word و Pdf موجود هستند.
لطفا برای دریافت نسخه کامل این مقاله فایلهای word و pdf را دانلود نمائید.
با خرید این محصول فایل word و PDF مربوط به این مقاله را دریافت خواهید کرد.
لینک دانلود بیدرنگ پس از پرداخت نمایش داده شده و فایل فشرده مربوط به این مقاله آماده دانلود خواهد بود.
تعداد صفحات: 7 صفحه | حجم فایل: کمتر از 1 مگابایت | فونت استفاده شده: B Zar | به همراه صفحه اول
رمز فایل فشرده: www.4goush.net