بررسی بالا بردن اعتماد به نفس دانش آموزان
چکیده
موضوع اعتماد به نفس در سنین کودک و همچنین نوجوانان بسیار مهم میباشد بطوریکه در شکل گیری شخصیت و پیشرفت تحصیلی و آینده کودک و نوجوان نقش بسزایی دارد. با بررسی راههای افزایش و کاهش آن میتوان اعتماد به نفس را در کودکان افزایش داد و از کاهش آن در افراد و کودکان جلوگیری کرد. با مطالعه و مرور پیشینه تحقیق در مورد اعتماد به نفس مخصوصا در سنین کودکی و نوجوانی و با تجزیه و تحلیل این مطالعات به ارتباط و نقش مهم خانواده در ارتباط با موضوع اعتماد به نفس در کودکان پی برده و همچنین مراکز آموزشی و مربیان مربوطه تاثیر مهمیدر شکل گیری اعتماد به نفس و یا حتی کاهش و از بین رفتن آن دارند.
مقدمه
اهمیت اعتماد به نفس برای کسانی که با کودکان و نوجوانان سرو کار دارند امری روشن است مشکل است بتوان ارتباط نزدیکی با کودکان داشت ولی از باورهای مهم آنان در مورد خودشان غافل بود اخیراً به نظر میرسد که اعتماد به نفس یک موضوع عموم پسند باشد که مقبولیت آن همچنان در حال افزایش است.
اعتماد بنفس و یا احساس ارزشمندی یکی از نیازهای اساسی و اولیه بشر است,اعتماد بنفس در چگونگی کیفیت اعمال و رفتار بشر در تمامیمراحل زندگی نقش مهمیبازی میکند.مطالعههای تاثیر اعتماد بنفس بالا را در بهبود عملکرد و ارضای شغلی ,اجتماعی,خانوادگی و حفظ بهداشت و سلامت جسمیو روانی در مراحل مختلف سنی نشان میدهد.اعتماد بنفس پایین یکی از معضلات روانی بشر به خصوص در سنین نوجوانی و اوایل جوانی است.زیرا در بین گروههای مختلف سنی اعتماد بنفس در دوره نوجوانی با توجه به تغییرات جسمیو روانی و شکلگیری شخصیت و بحرانهای مختلف آسیب پذیر تر است.عدم وجود اعتماد بنفس میتواند مشکلات متعددی از جمله درگیریهای اجتماعی,افت تحصیلی,امادگی جهت ابتلا به انواع اختلالهای روانی بخصوص افسردگی و خودکشی,اضطراب و اعتیاد بوجود آورد.
اعتماد به نفس به معنای، باور به توانائیها، از عهده کارها برآمدن، کارآمد بودن در ارتباطات انسانی و در محیط زندگی شخصی به کار رفته است، البته در این پژوهش برای این اصطلاح معنای وسیع تری قائل شدیم، تا جایی مفاهیمیمثل خود اتکایی و خود پشتوانی به معنی اتکا به ظرفیتها، منابع و مهارتهای خود برای کسب استقلال بیشتر در زمینههای اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی؛ خودکفایی، استقلال اقتصادی، عزت نفس و احترام به خود، احساس قائل بودن ارزشی برای خود و طلب شناخته شدن آن ارزش، یا میزان ارزشمندی، احترام، شایستگی، توانایی، شناخت شأن و خصایص فردی و برخورداری از رضایت و خشنودی درونی؛ [همان ] مد نظر بوده است. در دانشنامه آزاد ویکی پدیا چنین آمده است: «اعتماد به نفس یا خودباوری یکی از شرایط روحی است که شخص در آن بخاطر تجربههای قبلی، به تواناییها و استعدادهای خود در موفقیت انجام کارها بطور…
- فهرست مطالب
- چکیده. 3
- مقدمه. 3
- بیان مسئله. 3
- پیشرفت تحصیلی.. 4
- ابزارهای تحقیق.. 4
- پرسشهای تحقیق.. 4
- یافتههای علمی.. 4
- عوامل موثر در تقویت اعتماد به نفس: 5
- چگونه اعتماد به نفس کاهش مییابد؟. 6
- چگونه اعتماد به نفس دانشآموزان را افزایش دهیم؟. 8
- پیشینه تحقیق.. 10
- نتیجه گیری.. 11
- منابع: 11
قسمتهایی از این مقاله حذف شده و نسخه کامل آن فقط در فایلهای word و Pdf قابل دانلود است.
لطفا برای دریافت نسخه کامل این مقاله فایلهای word و pdf را دانلود نمائید.
با خرید این محصول فایل word و PDF مربوط به این مقاله را دریافت خواهید کرد.
لینک دانلود بیدرنگ پس از پرداخت نمایش داده شده و فایل فشرده مربوط به این مقاله آماده دانلود خواهد بود.
تعداد صفحات: 11 صفحه | حجم فایل: کمتر از 1 مگابایت | فونت استفاده شده: B Zar | به همراه صفحه اول
رمز فایل فشرده: www.4goush.net